Het Anker in 1 minuut

Ieder kind heeft unieke talenten ontvangen van God. Op basisschool Het Anker in Velserbroek krijgen deze alle ruimte om te groeien en te bloeien. Hoe? Door persoonlijke aandacht voor iedere leerling; in ons onderwijs staat het kind centraal. Het Anker heeft moderne leermethodes met digitale hulpmiddelen en biedt een kleinschalig en vertrouwd schoolklimaat. Ons doel? Iedere leerling helpen in zijn of haar ontwikkeling, ook kinderen met een beperking of extra uitdaging.
Als leerlingen zich ontwikkelen tot ontspannen, zelfstandige en evenwichtige personen worden wij gelukkig!

Het Anker is een basisschool waar ouders hun kinderen graag aan toevertrouwen.
We hebben de Bijbel als basis, medewerkers zijn christen en werken vanuit hun geloof. Ouders die voor onze school kiezen vinden het waardevol dat hun kind onderwijs vanuit christelijke normen en waarden volgt. We wijzen de kinderen graag op God die hun houvast is: ze zijn door Hem geliefd!

Wat onze school bijzonder maakt? Dat kun je op deze website lezen, maar misschien is het nog overtuigender wat ouders over ons zeggen. Zoals David en Ellen Hunting: “Van onze doelbewuste keuze voor het Anker hebben we geen seconde spijt gehad. Het christelijke karakter van de school en de fijne sfeer heeft destijds onze keuze mede bepaald.
Nu, een aantal jaren verder, waarderen we de school des te meer door de persoonlijke aandacht en betrokkenheid van de leerkrachten bij de ontwikkeling van onze kinderen.
Dit alles in goede harmonie en met betrokkenheid van de ouders.”

Zullen we eens kennismaken? We nemen graag uitgebreid de tijd voor jou en je kind. Welkom!
Bel Elske voor een afspraak of antwoord op je vragen (023 539 1688) of stuur een mail naar hetanker@levwn.nl