Elske Vos
*directie
*maandag, dinsdag, donderdag
Ik ben Elske Vos en werk al heel wat jaren met veel plezier op Het Anker. Ik geniet van het moment dat je ziet dat een kind het snapt; dat het kwartje valt! Verder vind ik het belangrijk dat kinderen vertrouwen, liefde en kansen krijgen om zichzelf te mogen zijn en zichzelf te ontwikkelen. Naast het werk voor de klas, ben ik ook meer- en hoogbegaafdheidscoördinator en zit ik in het management team.

Marleen Cruiming
*intern begeleider
*maandag en vrijdag

Ik ben Marleen Cruiming en ik ben Intern Begeleider (IB’er) op het Anker: erg leuk, boeiend en afwisselend werk! Ik vind het belangrijk dat ieder kind zichzelf mag zijn, zich veilig voelt en optimale ontwikkeling doormaakt. In mijn werk mag ik mij bezighouden met de coördinatie van alles rond de (extra) ondersteuning van leerlingen. Dat kan op leergebied zijn, maar ook op sociaal-emotioneel vlak of wanneer er vragen zijn rondom de werkhouding van een kind. Een aantal keren spreek ik alle leerkrachten over hun groep. Ook leg en onderhoud ik contacten met externe partijen. In mijn vrije tijd houd ik ervan leuke dingen te doen met mijn gezin, of een boek te lezen.

Iris Kamp
*leerkracht groep 1/2
*donderdag en vrijdag

Mijn naam is Iris Kamp. Wat is het genieten om in groep 1/2 te mogen werken. Jonge enthousiaste kinderen die graag wil ontdekken en leren. Het is fijn om te zien dat bij ons op school ieder kind op zijn eigen manier, in zijn eigen tempo mag ontwikkelen.

Naast het lesgeven ben ik coördinator jonge kind.

Carmen Bosschert
*leerkracht groep 1/2
*maandag en dinsdag

Ik ben Carmen Bosschert. Voorheen heb ik lesgegeven als vakdocent PC GVO (Protestants Christelijk Godsdienstig Vormings Onderwijs) aan de midden-en bovenbouw op openbare basisscholen. Het was heel bijzonder om te mogen vertellen aan kinderen met allerlei achtergronden wat het voor mij betekent om christen te zijn. Op het Anker voelt het als thuis komen. Ik voel me hier op mijn plek. Groep 1-2 geeft mij ook veel voldoening! Het geeft me een goed gevoel om een schakel te mogen zijn in hun ontwikkeling. Ik houd van actieve vakanties en wandel en fiets graag.

Erika Kalkman
*leerkracht groep 3/4
*donderdag en vrijdag

Ik ben Erika Kalkman en stond ruim 25 jaar met veel plezier in groep 1/2. Sinds schooljaar 2019-2020 sta ik voor groep 3/4. Ik vind het heel belangrijk dat kinderen zich veilig voelen en op hun eigen niveau en tempo kunnen ontwikkelen. Naast het lesgeven ben ik Kanjercoördinator/anti-pestcoördinator en contactpersoon van de vertrouwenscommissie. In mijn vrije tijd kunt u mij in de natuur of in de sportschool vinden!

Diana Brouwer
*leerkracht groep 3/4
*maandag, dinsdag en woensdag

Ik ben Diana Brouwer. Ik werk op maandag, dinsdag en woensdag in groep 3/4. Ik geniet van het enthousiasme van de kinderen om te leren. In een boekje, met de computer, maar zeker ook binnen het spel. Het is een uitdaging om alle kinderen het onderwijs te bieden waar ze goed bij ontwikkelen. Naast het werk voor de klas ben ik ook rekencoördinator bij ons op school. In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met onze 4 kinderen. Ben ik creatief bezig en lees graag een boek.

Lara Schaap
*leerkracht groep 5/6
*maandag t/m vrijdag

Ik ben Lara Schaap .

Sabrina van Bekkum
* leerkracht groep 7/8
* woensdag, donderdag, vrijdag

Ik ben Sabrina van Bekkum en werk al een aantal jaar in de midden- en bovenbouw. Ik geniet ervan om in de groep met zoveel verschillende kinderen te werken! Naast de klas houd ik me bezig met de PR van onze school en communicatie binnen het team. In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport.

Caroline Bakker
* groep 7/8
* maandag, dinsdag

Mijn naam is Caroline Bakker- Middel en ben 20 jaar als ouder betrokken geweest op het Anker. In die tijd ben ik onderwijsassistent geworden op school wat ik nu al 17,5 jaar doe,en wat mij nog geen moment is gaan vervelen.Het is heel fijn om apart met kinderen te kunnen werken en ze op weg te kunnen helpen. Maar het is ook fijn om mijn collega`s te kunnen helpen om kinderen verder in hun ontwikkeling te brengen. Na schooltijd geef ik nog blokfluit les op school.

Janneke Schelling
*extra ondersteuner
*dinsdag en donderdag

Met veel plezier werk ik, Janneke Schelling, sinds oktober 2014 op Het Anker. Twee ochtenden per week geef ik rekenlessen: Ondersteuning aan kinderen voor wie één plus één drie is, uitdaging voor kinderen die willen weten wat pi is.

Jolanda Sluik
* onderwijsassistente
* maandag en dinsdag

“Je zult het maar hebben.. van je grote passie je werk maken”. Ik ben Jolanda, al 14 jaar werk ik met en geniet ik van de leerlingen op het Anker. Omgaan met kinderen en kennis overdragen doe ik graag. Naast mijn werk houd ik van sporten, bakken en lezen.

Maarten de Meij
* gymleerkracht
* vrijdag

Mijn naam is Maarten de Meij,getrouwd en vader van een dochter. Ik heb kinderen eigenlijk altijd al leuk gevonden en daarnaast sport ik graag dus was het voor mij makkelijk om te kiezen wat ik later wou gaan worden. Ik werk sinds 2018 bij het Anker. Naast mijn werk ben ik graag actief met muziek maken (drummen), verder doe ik veel aan jeugdwerk, ik hou erg van voetballen, Tour de France kijken, vakantie en koffie drinken (gezelligheid).

Caroline Schaap
*administratie medewerker
*maandag

Ik ben Caroline Schaap en doe sinds 12 jaar de administratie. Je kunt mij op maandag op school vinden. Ik zorg  er onder andere voor dat de leerlingen ingeschreven worden in ons schoolsysteem, de facturen worden verwerkt. In mijn vrije tijd wandel en lees ik graag.